Bij welke outfit passen instappers goed?

2023-07-06
Arthur

Instappers zijn schoenen die je gemakkelijk kunt aantrekken en die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. Het kan een goede keuze zijn voor een casual look als je een dagje uit gaat of zelfs voor bij een formele outfit op kantoor. In dit artikel zullen we bespreken welke outfits goed samengaan met Magnanni instappers en hoe je ze kunt stylen voor verschillende gelegenheden.

Casual chic

Voor een casual maar stijlvolle look zijn instappers een uitstekende keuze. Ze zijn perfect voor een ontspannen dagje uit, een informele lunchafspraak of zelfs voor op reis. Combineer een paar klassieke leren instappers met een goed passende spijkerbroek en een eenvoudig T-shirt voor een moeiteloze en trendy uitstraling. Voeg een casual blazer toe om je look net iets formeler te maken.

Zakelijke stijl

Instappers kunnen ook een verfijnde en professionele touch geven aan je zakelijke outfit. Als de dresscode op je werk niet al te formeel is, kun je instappers dragen in plaats van traditionele veterschoenen. Kies voor een paar nette instappers in leer of suède en combineer ze met een goed gesneden pantalon en een klassiek overhemd. Voeg een blazer toe om je outfit helemaal af te maken.

Zomerse looks

In de warmere maanden van het jaar zijn instappers een geweldige keuze voor luchtige en comfortabele outfits. Ga voor instappers in lichte kleuren zoals wit, beige of pasteltinten en combineer ze met een zomerjurkje of een losse broek en een blouse. Instappers van canvas of linnen zijn bijzonder geschikt voor deze zomerse looks.

Feestelijke gelegenheden

Hoewel instappers over het algemeen als casual schoeisel worden beschouwd, kunnen ze ook gedragen worden bij feestelijke gelegenheden. Kies voor een paar instappers met een chique afwerking, zoals suède of met een glanzende finish. Combineer ze met een nette broek en een feestelijk overhemd voor een moderne twist aan je formele outfit. Het gebruik van instappers geeft je een elegante uitstraling zonder concessies te doen aan comfort.

Sportieve stijl

Instappers kunnen ook een sportieve touch geven aan je dagelijkse stijl. Kies voor een paar instappers met een sportieve uitstraling, zoals die met een elastische band of een dikke zool. Combineer ze met een trainingsbroek of een spijkerbroek en een sportieve trui voor een trendy en comfortabele look. Zoals je ziet zijn instappers eigenlijk een goede optie voor verschillende gelegenheden. Je moet natuurlijk wel een paar kiezen die goed bij de rest van je outfit passen. Heb jij al een paar van deze veelzijdige schoenen?